01 April 2010

kenagan terlampau......








tadi aku ad wat aktiviti yang dapat merapatkan hubungan silaturrahim  aku dengan seseorang insan yang sentiase jd target aku..lame gak la aku menggunakan masa yang aku ada mse keje terluang ni untuk melayan beliau...skandel terpakse aku aku buang ketepi sementare kerana mendahulukan yang penting kn..first come first serve bagi aku adalah penting bagi menunjukkan diri aku adalah adil dan saksama..



kami berkongsi lagu - lagu romantis yang bley mendatangkan feeling yang mendalam sehigga boley berlarutan selama beberapa hari...tetiba plak teringat memori brkaroke bersama beliau pada sustu masa dahulu..seronok memang la seronok sebab bley bermesra - mesra merapatkan hubungan..hampir setahun gak la aku dah x karoke bersama beliau kerana kekangan masa dan pelbagai masalah yang tidak dapat dielakkan macam.

sekarangni just bley karoke bersama - sama teman terdekat untuk mengisi masa lapang kalau kitorang hangout.kawan - kawan aku ni bley tahan la tahap ketagihan karoke nya sehinggakn sanggup merayu - rayu tok pastikan ketagihan berkaroke diorang dapat dihapuskan. mereka terdiri drpada

The kontraktor
The bread maker  
The three phase
The tiny gurl
&
the others yang xdapat aku cari gelaran yang sesuai tok diorang termasuk aku sendiri.aku dah hafal lalagu - lagu faveret diorng seperti

azie-pelamin anganku musnah
xpdc-hijau bumi tuhan
ajai & nurul- keliru
waliband-cari jdoh
macam - macam lagi ar sebab mud diorang ni berubah- ubah mengikut timing kitrong smapai kat pusat karoke..tapi aku nak karoke jap lagi ngan lagu feveret aku la  ditujukan kepada beliau..sape nak join bley gak tapi pilih lagu lain ar sebab akan kne tampar ngan aku klu korang sebat lagu fevret aku ni.. 












5 comments:

nana arizona said...

banyak bagi name gelaran tuk membe2 yang gile karoke ea..
aku yang mane 1..
harap2 yang kau unclassified la..
hihi

Anonymous said...

hahaha...ble nk karok???ajak karok t di segan2 nk nyanyi pulak...hahahaha

Anonymous said...

bie segalll...lagu amelina yg die nyanyi????haih....xpenah terpikir oleh aku....

Anonymous said...

hahahah...btw...thanks....tajuk lagu bley terima...tp hairizal zaphai nyanyo dangdut..???...hahahah...ohtidak....

ej@l said...

haha..aku tgah pk nme2 yg sesuai tok ko n yg laen..hak3

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...