18 April 2011

akak hair stylist 3....

Diandra Arjunaidi
(google)


aku tak ingat bile last sekali aku gunting rambut..tapi bile hati aku dah start gelisah je kalau ada  awek lalu sebelah..ni mesti ada kaitan dengan rambut aku..so aku kene potong rambut aku jugak...

...............................

aku : kak, repair rambut saye ni, akak potong la bagi kemas sikit...awek - awek dah tak jeling saye la.. risau pulak rase...

akak tu : haha..risau eh..rambut adik kan dah elok ni..ni kurang sikat ni..sikat gune jari je ni kan?

aku : aah kak..( aku anguk-anguk tanda setuju sambil senyum kat pekerja akak tu kat kerusi sebelah)

akak tu : rambut adik ni dah macam rambut cikgu saif la....(sambil sikat rambut aku belah tepi)

aku : cikgu saif sape  pulak ni kak? (aku terlambat pickup, on the spot aku flashback nama - nama cikgu aku kat sekolah dulu)

akak tu : kamu ni tak tgk tv ke? cite gemilang...

aku : owhhh..hahaha..tgok la kak..yg ada Tiz Zakiah tu kan?

akak tu : aah..(angguk 2 kali)..nak akak wat macam rambut cikgu saif tak?

aku : tak pe la kak.. saya tak nak jadi cikgu... saya nak jadi ahli politik..nak ganti muhyidin..( buat muka serius)

akak tu : ( tarik muka, gunting rambut ganas - ganas)

aku : awwww..sakit kak...

xxxxxxxxxxxxxxx

setiap kali aku g gunting rambut..mesti poster kat pintu kedai dah tukar..sekarang Shahz Jaszle dah conquer dua - dua belah daun pintu..

1 comment:

Liyana As'ari said...

tolong pegi kedai gunting rambut yang lain boleh??~~ akak tu scary la kalau die minat kat shah jazle.. hoooo

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...