20 March 2011

selamat ulangtahun kewujudan..

sebenarnya aku nak post entry ni semalam..tapi tak sempat plak.so arini aku sempatkan jugak.

sempena  hari wujud blog ni setahun, aku takde nak wat suprise sgt.just aku nak kuarkan balik header-header yang aku dah penah buat untuk blog ni selama setahun...








aku rase ada beberapa lg header yang dah ilang..so ni je la yang tinggal..hahaha

okey..aku nak bagi bangga sikit kat pemilik blog ni . sebab die yang ajar aku pasal berbloging. tak banyak mane pun die ajar sebenarnya..keh3.tapi ada la sikit-sikit  ilmu berharga die bagi..pastu kat blog ni jugak. aku baca blog ni.than, minat aku datang,dapat pulak buku ni...so aku dapat gak la ilham tok menulis sebelum-sebelum ni..hahaha

aku akui yang aku dah tak tulis macam dulu lg.aku dah kering idea ..maybe sbb persekitaran yang tak berapa produktif..so aku harap aku dapat tulis lg..tak pun tutup atau biar blog ni camni je...

xxxxxxxxxxxx



2 comments:

Liyana As'ari said...

terharu nak nanges ar camneyyy~~ :))

hahahah!

ej@l said...

ceh..aku nk soh bangge je..takyah la nagis..hahaha

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...