11 November 2010

Dato OKU..


tadi aku pergi bank paling islamic dalam malaysia..customer tak berapa nak ramai..aku tunggu hampir setengah jam sebab  1 kaunter je yang bukak..pastu  makcik pulak yang jaga..ntah mane pergi staf muda-muda.. aku dah maki sebab service slow nak mampos.. tiba -tiba datang seorang lelaki berpangkat aku agak tak reti segan silu terus masuk line kat kaunter tu.. aku lagi panas hati la jadinye..dah tu boleh plak coling -coling sambil buat urusan tu.. memang faker la..ko tak tau ke dah lame aku tuggu turn aku sampai sengal..

.............

sampai turn aku..aku setelkan pape urusan yang aku nak buat.. sebelum blah aku tanye kat makcik tu..

aku : laki baju biru tadi tu OKU ke.. boleh potong line?
makcik : eh.. tak la dik..kan dato tu.....

makcik cakap dengan senyum tak berapa nak manis..aku terus blah...

xxxxxxxxxxxxxxx

1 comment:

Liyana As'ari said...

hahaha..~sukeati2 sound dato kan.. tahniah!~

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...