18 May 2010

corat coret di majlis persandingan the bread maker....

henset aku bergetar...bunyi macam biase aku tak dapat nak ditafsirkan dalam bentuk ayat...
satu pangilan masuk diterima daripada The garden heart...die mengatakan majlis persandingan stat kul 12...aku yang sedang bertungkus -lumus menyiapkan Rancangan Keluarga Ejal ke -8 terpaksa menagguhkan dulu segala aktiviti yang sedang berjalan....


aku pergi menyambut kehadiran kekasih hati kat bustand secepat yang mungkin..beliau sudah tiba di destinasi lebih awal dari yang dijangka..bagus gak driver bus ni dalam ati aku berkata...bandar Muar sesak...masalah kesesakan menjadi seteru utama pemandu yang nak capat seperti aku ni..dalam kepala bila la muar nak ada flyover..sempat aku berimaginasi sementara menunggu lampu traffic light bertukar warna memberi laluan..aku pandu pantas ke rumah The tiny girl..The kontraktor juga dah termangu menunggu kehadiaran aku..geng yang laen aku tak tau ke mane..." jom gerak"..aku mengeluarkan arahan pantas..


geng semua nak g kat rumah The bread maker...arini majlis persandingan die bersama suami  pada hari guru yang disambut setiap tahun.. ucapan tahniah aku sampaikan kepada pasangan baru ni..moga korang bahagia sampai akhir hayat..untuk Sir Yusof a.k.a great teacher yusof aku ucapkan selamat hari guru..sori aku lupa nak wish mase kte jumpe aritu...sir memang terbaek..tak lupa kat kitorng..




ni antara geng yang hadir..kat situ ada The crocs girl, The three phase, The tiny girl, The kontraktor , The  louder, sue, fera, kiah, kempot, scandel the kontraktor dan kekasih hati




kat dalam ni ada geng dari group laen..tapi ada gak terselit the kontraktor ni..perangai die dah berubah sekarang..jangan melarat sudah semenjak duduk kat site campur mat indon..aku naik risau gak..ni the garden heart pun ada menjadikan keseimbangan lelaki kat kanan dan kiri.. aku rase the louder amik berkat paling banyak dok kat tengah - tengah pengantin tu..



kat sini aku selit gambar kandit yuna..saksikan...die tgah tengok aku tu..haha..aku respek kat yuna sbab die layan smua geng nak amik gambar bersamanya....




yang ni not available k..
the kontraktor tak abis - abis tenung scandel barunye..



hah...diorang ni memang sesuai aku tengok..aku harap the kontraktor mula langkah cepat sikit..perangai bagi elok..buang tabiat bukan - bukan ko kat site..aku tunggu keputusan je dari ko ni..tak dapat aku sekeh pale ko.....




xxxxxxxxxxxxxxx

takziah kepada The Bad Man atas kehilangan nendanya...AL FATIHAH....

10 comments:

Anonymous said...

tmpang tye, brader yg pakai bj merah ni mcm member sy la.. member ms kt kmj.. ade kah sy slh org????huhuh

nana arizona said...

tumpang jawap..
brader baju merah tu ade di semua matrik.. di mmg ade di mane2.. anda tak silap..

tumpang tanye kat tuan punye blog.
ye ke yuna pandang kau jal..
cam silap je tafsiran itu.
wawawa

neway..
post kali ni best!

ej@l said...

sape yang tanye td 2 ek...?

alamaya said...

tumpang tye bertanye lg:

eh mcm slh org je.. xnk tye lg dh.. wt malu je...huhuhuhuhuhu

ej@l said...

haha..die mmg dak kmj la..x salah pun.. knal die ke?

alamaya said...

knal la.. 1 praktikum ngn die.. tp ingt2 lupe la.. name die cm ade wan2 kn.. syazwan ke iwan ke ape tah namenye.. ktne die skg??

(ade mcm jejak kaseh lak ktcni..hahaha)

ej@l said...

betul ar tu..azwan..haha..bes ko x kenal aku ke?hahaha..

nana arizona said...

aik..takkan ko kenal dorang je.
aku tak kenal ke
(tibe2 nak interframe jugak.. ni mmg jejak kaseh kmj kot)

alamaya said...

alamakkk...aku knal bdk praktikum aku je...

(mcm katak bwh tmpurung je ms kt kmj... byk sgt kne kaco ngn hantu pn..hahaha)

ej@l said...

klu ko 1 praktikum ngn ewan..kte 1 kuliah ar..haha..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...